La Borsa
Més valors
Economia

Tornen les cistelles de gastronomia dels Roca

Els germans Roca estrenen una nova temporada de les cistelles de gastronomia sostenible. Seleccionen cada mes ingredients de temporada per elaborar les preparacions que podran fer els subscriptors que sol·licitin rebre-les a casa. Per a aquest mes de gener els Roca han seleccionat col de Cambrils, patata ecològica de Cerdanya, sobrassada mallorquina, tòfona d’una empresa amb plantacions a Guadalajara i Terol, mantega de Sòria, nata de Villanueva del Pardillo i un vi blanc envellit en fusta de la Rioja.

La protagonista de la primera de les receptes és la col que Joan Roca proposa cuinar sencera al forn amb salsa de mantega. La segona són uns blinis amb patates de Bioabenur que té la sobrassada com a punt fort i per maridar els dos plats Josep Roca proposa un Plácet Valtomelloso 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Figueres farà retirar totes les cabines telefòniques

FIGUERES

Multipréstec liderat pel BBVA a l’Àrea Metropolitana

barcelona

Un 10% menys de bars i restaurants aquest estiu a les comarques gironines

girona
agricultura

Protesta d’afectats pel ‘Filomena’

Un crit de SOS

barcelona

La fira del vaixell d’ocasió, suspesa

EMPURIABRAVA

Insatisfacció als centres comercials per l’obertura sols de botigues i entre setmana

SALT / LA JONQUERA

Campanya de la FOEG contra la puja de la quota d’autònoms

GIRONA
economia

La Cambra de Barcelona aprova pressupost